Stancu från Orduspor till Genclerbirligi *UPPDATERAD*

Den turkiska sportkanalen Lig TV uppgav under onsdagen om att Genclerbirligi har beslutat sig för att värva den rumänske anfallaren Bogdan Stancu från Orduspor inför den nya säsongen.

Stancu som värvades från Steaua Bukarest till Galatasaray under den andra halvan av säsongen 2010/11 för 5 miljoner Euro blev aldrig långvarig i Istanbul och efter 2 mål på 14 ligamatcher för Galatasaray har han spelat de två senaste säsonger i Orduspor, först på lån och sedan en permanent flytt för 2,5 miljoner Euro, där han har gjort 20 mål på 61 ligamatcher.

Enligt uppgifter i turkiska medier så kommer Genclerbirligi att köpa loss honom för 1 miljon Euro från Orduspor och för att bereda plats för Stancu i anfallet så är både den serbiske anfallaren Dejan Lekic samt den nigerianske anfallaren Ekigho Ehiosun på väg bort från huvudstadsklubben.

UPPDATERAD:
Genclerbirligi meddelade under torsdagskvällen på sin officiella hemsida om att Bogdan Stancu har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.