Tolga Zengin stannar kvar i Trabzonspor

För ett par dagar sedan så skrev de flesta turkiska medier om att Besiktas och Trabzonspor hade kommit överens om en övergång gällande den turkiske landslagsmeriterade målvakten Tolga Zengin men under onsdagen publicerade Trabzon ett meddelande på sin officiella hemsida där klubben skrev att ingen överenskommelse har nåtts med Besiktas och att Tolga därför kommer att ansluta till klubbens försäsongsläger i Davraz.

Det man kan läsa i meddelandet är att Trabzonspor ska ha begärt minst 3 miljoner Euro för en övergång men att Besiktas ska ha erbjudit en lägre summa än så vilket ska ha lett till att förhandlingarna har kollapsat.

Oklart hur båda parterna kommer att gå vidare i ärendet men det är ”Silly Season-tider” inom fotbollen och då kan allting hända. Tolga har tidigare medgett att han vill flytta till Istanbul för att komma närmare sin mamma som vårdas på sjukhus i staden.