Trabzonspors trupp till Europa League

Trabzonspor som möter Derry City från Nordirland i den andra kvalomgången till Europa Leagues gruppspel har registrerat följande trupp till mötet mot det nordirländska laget: Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Soner Aydoğdu, Paulo Henrique, Ondrej Celustka, Gustavo Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Giray Kaçar, Batuhan Karadeniz, Adrian Mierzejevski, Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Zeki Yavru och Mustafa Yumlu.

Sex utländska spelare som inte finns med i truppen och som inte heller ingår i tränaren Mustafa Akcays framtidsplaner är Emerson, Marek Cech, Souleymane Bamba, Didier Zokora, Marc Janko samt den långtidsskadade Marek Sapara. Trabzonspor kommer att försöka sälja dessa spelare till andra klubbar alternativt bryta kontrakten med spelarna i förtid.

Trabzonspor spelar det första mötet mot Derry City den 18e Juli i Trabzon medan returmatchen spelas i Nordirland veckan därpå, den 25e juli.