U20-VM: Åttondelsfinal: Turkiet – Frankrike

Turkiet spelar på tisdagskvällen åttondelsfinal i U20-VM mot Frankrike på Kamil Ocak stadion i Antep.

Turkiet tog sig till slutspel efter att ha kommit tvåa i grupp C bakom Colombia med sex poäng då man besegrade både El Salvador (3-0) och Australien (2-1) men föll mot Colombia med 0-1 medan Frankrike tog sig till slutspel efter att ha slutat tvåa i grupp A bakom Spanien med fyra poäng då man besegrade Ghana med 3-1, spelade oavgjord mot USA (1-1) och förlorade mot Spanien med 1-2.

Spelare att hålla koll på i Frankrikes landslag är mittfältarna Geoffrey Kondogbia från Sevilla samt Paul Pogba från Juventus samt anfallaren Yaya Sanogo som nyligen lämnade Auxerre och skrev på för Arsenal.

Turkiet – Frankrike
U20-VM, åttondelsfinal
Plats: Kamil Ocak stadion (Antep)
Tid: 20.00 (svensk tid)
Domare:
TV: TRT, FIFA.com

Preliminära startelvor

Turkiet Aykut, Sadık, Cumali, Ahmet, Ethem, İlkay, Alpaslan, Hakan, Salih, Cenk, Artun

Frankrike Areola, Foulquier, Zouma, Roussillon, Digne, Veretout, Kondogbia, Lemina, Ngando, Thauvin, Sanogo