Vad betalade Bursaspors för sina utländska nyförvärv?

Det är sällan man får läsa i turkiska medier om hur mycket klubbarna (förutom de fyra största klubbarna: Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray och Trabzonspor) betalar för sina nyförvärv inklusive löner och bonusar.

Bursaspor hade för någon dag sedan ett stormöte där klubben berättade att tre av nyförvärven inför den nya säsongen; målvakten Sebastian Frey, mittbacken Renato Civelli och vänsterbacken Taye Taiwo kom på fri transfer till klubben och att spelarnas lön blir följande; Frey (1,25 miljoner Euro per säsong), Civelli (1,25 miljoner Euro per säsong) och Taiwo (1,2 miljoner Euro per säsong).

Förutom den fasta lönen så får spelarna också bonus samt att Taiwo fick 500 000 Euro i signeringsbonus av klubben.

Under stormötet så berättade Bursaspor även att klubben har sålt 20 000 säsongsbiljetter inför säsongen.