VIDEO: Alex de Souza fortsätter att leverera

Fenerbahces förre lagkapten Alex de Souza fortsätter att leverera hemma i Brasilien.

När Coritiba under söndagskvällen spelade 2-2 på bortaplan mot Santos så stod han för Coritibas båda mål. Neilton gav Santos ledningen i den 20e minuten men Alex kvitterade, assisterad av Deivid de Souza, strax innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken så tog Santos på nytt ledningen den här gången genom Cicero som också såg ut att vara segermålet men ett par minuter innan fulltid så klev Alex fram och satte dit kvitteringsmålet.

Det oavgjorda resultatet innebär att Coritiba är det enda laget i brasilianska Serie A som är fortsatt obesegrade efter 8 omgångar (4 vinster och 4 oavgjorda) och med det ligger Coritiba på en delad förstaplats i tabellen med Botafogo.

Alex de Souza har gjort 4 mål och 3 assist på 8 matcher under säsongen.

1-1 målet

2-2 målet