VIDEO: Trabzonspor 4-2 Derry City

Trabzonspor besegrade Derry City med 4-2 i den första matchen och fick med sig ett bra utgångsläge inför returen i Nordirland nästa torsdag. Laget ledde med 2-0 redan efter 16 minuters spel efter mål av Adrian och Paulo Henrique men Derry kom igen och kvitterade inom åtta minuter efter mål av David McDaid och Patrick Kavanagh inna Trabzonspor på nytt tog ledningen efter ett självmål av Barry Molloy som även blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så ökade mittbacken Giray Kacar på ledningen till 4-2 efter hörna vilket också blev slutresultatet.

Segern mot Derry var Trabzonspors första seger ute i Europa sedan den 14e september då Inter besegrade i Champions League med 1-0. Sedan dess hade laget spelat 9 matcher, 3 oavgjorda och 6 förluster utan någon seger.