Burak Yilmaz kan hamna i Italien – Ünal Aysals medarbetare är i Rom *UPPDATERAD*

Galatasaray president Ünal Aysals medarbetare Bülent Tulun, som är Sportif Koordinator i klubben, har rest till Rom där han ska träffa Lazios president Claudio Lotito som under den senaste tiden har varit intresserat av att värva skyttekungen Burak Yilmaz.

Bülent Tulun ska ha sagt till turkiska medier att om priset är rätt så kan Burak lämna klubben och dessutom så har Buraks agent Ali Egesel sagt till medierna om att Lazio har kontaktat honom men att han har bett de lösa situationen med Galatasaray för att sedan återkomma.

UPPDATERING:
Galatasarays president Ünal Aysal berättade för den turkiska sportkanalen NTV Spor om att både Lazio och Fiorentina har visat ett seriöst intresse för Burak Yilmaz men att klubben har nobbat deras bud då det har varit för lågt.