Europa League: Trabzonspor vidare – Bursaspor utslagna

Trots bara 0-0 i hemmamötet mot Dinamo Minsk från Vitryssland så tog Trabzonspor sig vidare till den sista kvalomgången till Europa Leagues gruppspel efter att ha vunnit det första mötet med 1-0 då Pablo Henrique gjorde matchens enda mål.

Sämre gick det för Bursaspor i mötet mot Vojvodina från Serbien. Bursa hade efter 2-2 i den första matchen på bortaplan goda chanser att ta sig vidare till nästa omgång men förlorade med hela 0-3 på hemmaplan och åkte därmed ut ur turneringen med sammanlagt 2-5.

Trabzonspor är tillsammans med Besiktas, som går in i turneringen i den sista rundan, de två kvarvarande turkiska lagen inför lottningen till sista kvalomgången till Europa Leagues gruppspel och båda lagen kommer också att vara seedade inför fredagens lottning.