Fatih Terim som ny förbundskapten?

Galatasarays tränare Fatih Terim som har lett det turkiska landslaget under två omgångar (1993 till 1996 och 2005-2009) kan vara på väg att ta över förbundskaptensrollen ännu en gång.

Lig TV’s programledare Sansal Büyüka avslöjade under måndagskvällen i fotbollsprogrammet ”Maraton” efter matchen mellan Galatasaray och Gaziantepspor om att det turkiska fotbollsförbundet (TFF) har erbjudit Fatih Terim jobbet som förbundskapten för landslaget och att förbundet vill ha ett svar från Terim inom 48 timmar.

När Sansal Büyüka gör sådana här uttalanden så finns det med stor sannolikhet en sanning bakom det hela. Han gjorde ett liknande uttalande ett par dagar innan Guus Hiddink fick sparken som förbundskapten för Turkiets landslag och att förbundet hade erbjudit jobbet till Abdullah Avci samt så hävdade han bestämt under förra säsongen att Samet Aybaba skulle få lämna tränarjobbet i Besiktas innan ligan var färdigspelad oavsett resultatet.