Galatasaray bryter kontraktet med Culio

Galatasaray betalar 500 000 Euro för att bryta kontraktet med den 29-årige argentinske mittfältaren Juan Emmanuel Culio i förtid. Culio som kom till Galatasaray från Cluj i Rumänien för 2 miljoner Euro under den andra halvan av säsongen 2010/11 när Gheorghe Hagi var tränare i klubben hade ett år kvar på sitt kontrakt.

Culio gjorde 4 mål samt 1 assist på 15 ligamatcher i Galatasaray säsongen 10/11 och blev säsongen efter utlånad till Orduspor där han gjorde 4 mål samt 6 assists på 30 ligamatcher och under förra säsongen var han utlånad till Mersin Idman Yurdu där han gjorde 5 mål samt 6 assists på 31 ligamatcher.

Att Culio lämnar Galatasaray innebär att klubben nu kan registrera Felipe Melo som sin tionde utländska spelare vilket innebär att han hinner bli spelklar till supercupen mot Fenerbahce på söndag.