Inför supercupen: Kaptenerna har ordet

Galatasaray- och Fenerbahces lagkaptener Selcuk Inan samt Emre Belözoglu deltog under lördagen i en presskonferens inför supercupen på söndag.

Selcuk Inan för matchen:Det laget som vinner supercupen kommer att få en bättre uppladdning inför ligapremiären. Jag hoppas att det blir en match där det endast kommer att pratas om fotboll och jag önskar båda lagen lycka till. Om Fenerbahce besegrar oss så är jag redo att applådera dom.

Om tränaren Fatih Teirms frånvaro: ”Även om han inte kommer att finnas med oss på planen så vet vi mycket väl vad han förväntar sig av oss.”

Om den utländska spelarkvoten: ”Begränsningen av utländska spelare har inte förstört lagets moral men kan påverka spelarna individuellt.

Emre Belözoglu inför matchen: Det är två lag som var framgångsrika i Europa-spelet förra säsongen som möter varandra. Jag hoppas att det blir en match i fair play-anda. Det kommer troligen att bli spänningar på planen men det som händer på planen stannar också där. Om vi lyckas vinna cupen så kommer det att vara en bra moralhöjare inför ligapremiären samt matchen mot Arsenal. Som en turk så anser jag att derbymatcherna mellan Fenerbahce och Galatasaray är världens största.

Om att applådera vinnarna: ”Jag sa redan innan turkiska cupfinalen om att vi är redo att applådera Galatasaray ifall vi skulle mötas i supercupen.

Om sin egen medverkan: ”Jag har tränat med laget i tre dagar och är redo för spel om tränaren ger mig förtroende.