Officiellt: Kasimpasa lånar från Porto

Kasimpasa hade under förra säsongen yttermittfältaren Djalma på lån från Porto som gjorde bra ifrån sig med 3 mål samt 9 assist på 22 ligamatcher men trots det fick han inte stanna kvar och under onsdagen gjorde klubben klart med ett nytt lån från Porto under en säsong när den 25-årige mittfältaren Andre Castro presenterades.

Castro tillhörde under förra säsongen Portos A-lag men fick sporadiskt med speltid och agerade inhoppare i 17 ligamatcher av 27 matcher han var uttagen i samt ett par matcher i både cupen och Champions League.

Han har spelat i Porto sedan han var 11 år där han skrev på ett proffskontrakt 2007 och under sin karriär har han varit utlånad i två raka säsonger till den portugisiska klubben Olhanense samt i 1,5 säsong till Sporting Gijon där han fick mycket speltid i La Liga.

Castro var fram till 2010 bofast i de portugisiska ungdomslandslagen U17, U18, U19, U20, U21 och U23.