Rysk media: ”Emenike nära Fenerbahce”

Fenerbahce har under de senaste dagarna gjort två uttalanden via börsen (KAP) i Istanbul där klubben har skrivit att klubben planerar ett nyförvärv i antingen Benficas paraguayanske anfallare Oscar Cardozo eller Spartak Moskvas nigerianske anfallare Emmanuel Emenike men att ingen överenskommelse har nåtts.

Det har skrivits i turkiska medier om att det är upp till tränaren Ersun Yanal att bestämma sig vilken anfallare han helst vill se i laget och då ska ha Emenike legat närmast till hands medan andra skriverier säger att ledningen helst vill se Cardozo i laget.

Nu skriver den ryska nyhetsbyrån Itar-Tass om att Emmanuel Emenike är väldigt nära en övergång till Fenerbahce och att klubbarna ska ha kommit överens om en övergångssumma på 13 miljoner Euro samt att Emenike förväntas skriva på ett fyraårskontrakt.