VIDEO: Besiktas besegrade Trabzonspor

Premiäromgångens största match i Süper Lig spelades under söndagskvällen i Istanbul där Besiktas tog emot Trabzonspor inför 40-50 000 åskådare som hade tagit sig till Olympiastadion.

Och efter en mållös första halvlek så gick Besiktas till slut segrande ur matchen med 2-0 sedan en av förra säsongens största utropstecken Olcay Sahan, 11 mål på 34 ligamatcher då, gett laget ledningen i den 75e minuten och drygt fem minuter senare passade Olcay inhopparen Gökhan Töre som efter en liten soloräd inne i straffområdet dunkade in slutresultatet.

Nu närmast väntar ett par dagars uppehåll för bägge lagen innan man spelar det första mötet i den sista kvalomgången till Europa Leagues gruppspel där Besiktas reser till Norge för att möta Trömso medan Trabzonspor reser till Albanien för att möta Kukesi.