VIDEO: Besiktas upp i serieledning

Besiktas med den nya tränaren Slaven Bilic är det enda laget i Süper LIg som har vunnit båda sina inledande matcher. Segern mot Trabzonspor i den första omgången följdes upp med en bortaseger mot Kayseri Erciyesspor på måndagskvällen med 4-2.

Men det började inte bra mot Erciyesspor som tog ledningen i den 11e minuten via en straffspark genom den belgiske anfallaren Björn Vleminckx. Manuel Fernandes kvitterade för Besiktas drygt 10 minuter senare men hemmalaget skulle på nytt ta ledningen i matchen strax innan halvtidsvilan genom Yasin Öztekin.

I den andra halvleken så lyckades dock Besiktas göra tre mål, vända matchen och vinna med 4-2 efter mål av Gökhan Töre (hans andra för säsongen), Julien Escude och Hugo Almeida.

Segern innebar att Besiktas, för första gången på 155 omgångar under säsongen 2008/2009 då laget senast vann ligaguld, gick upp i serieledning.