VIDEO: Fenerbahce 0-3 Arsenal

Fenerbahce åkte på en tung förlust i det första mötet mot Arsenal i den sista kvalomgången till Champions Leagues gruppspel under onsdagskvällen.

Efter en mållös första halvlek så tog Arsenal ledningen i den 51a minuten genom ytterbacken Kieran Gibbs. Tretton minuter senare så ökade mittfältaren Aaron Ramsey på Arsenals ledning innan den franske anfallaren Oliver Giroud fastställde slutresultatet till 0-3 genom en straffspark med drygt en kvart kvar att spela.

När Fenerbahce låg under med 0-2 så började laget att skapa ett par målchanser och bland annat så var Moussa Sow framme ett par gånger utan att hitta målet. Vid resultatet så fick vänsterbacken Michal Kadlec den bästa reduceringschansen men hans skott räddades av Arsenal polske målvakt Wojciech Szczesny.

Fenerbahce får nu det väldigt tufft att nå gruppspelet i Champions League men i värsta fall blir det spel i Europa Leagues gruppspel om klubbens överklagande till idrottens skiljedomstol (CAS) går igenom.