VIDEO: Konyaspor vände 0-2 till 3-2 mot Fenerbahce

Fenerbahce hade 2-0 med sig in i halvtidsvilan på bortaplan mot nykomlingen Torku Konyaspor på bortaplan efter mål av Joseph Yobo samt Emre Belözoglu och såg ut att gå mot tre enkla poäng i den första omgången av Süper Lig men hemmalaget ville annat och lyckades med sina tre mål inom tolv minuter i slutet av matchen vände underläget till seger med 3-2 efter mål av Tomas Borek, Ali Camdali och inhopparen Recep Aydin.

Konyaspor missade dessutom en straffspark vid ställningen 0-2 genom det isländske nyförvärvet från IFK Norrköping, Gunnar Thorvaldsson.

Vid både ställningen 0-2 och 1-2 så hade Fenerbahce två bra målchanser att punktera matchen men Konyaspors målvakt Charles Itandje lyckades rädda både Alper Potuk- och Emmanuel Emenikes avslut.