VIDEO: Red Bull Salzburg 1-1 Fenerbahce

 

Fenerbahce såg ut att gå mot en förlust i den första matchen av två mot Red Bull Salzburg i tredje kvalomgången till Champions Leagues gruppspel men ett sent (i den 94:e minuten) mål från inhopparen Cristian Baroni såg till att förutsättningarna inför hemmamatchen på Sükrü Saracoglu stadion i Istanbul blev mycket bättre.

Hemmalaget Salzburg som var helt klart det bättre laget matchen igenom och skapade flest målchanser tog efter en mållös första halvlek ledningen i den 69e minuten genom den brasilianske anfallaren Alan och när det såg ut att bli matchens enda mål så klev Cristian in i handlingarna och ordnande kvitteringen. Drygt femton minuter innan kvitteringsmålet så träffade Moussa Sow även han inhoppare under den andra halvleken ribban.

Returen spelas i Istanbul på tisdag.