Artem Milevskiy & Marius Stankevicius till Gaziantepspor

Gaziantepspor gjorde under fredagen klart med två erfarna spelare i den 29-årige ukrainske landslagsanfallaren Artem Milevskiy som har spelat i Dynamo Kiev under de senaste elva åren där han har gjort 55 mål samt 42 assist på 151 ligamatcher. Milevskiy som har gjort 8 mål på 50 landskamper för Ukraina, har skrivit på ett treårskontrakt med Gaziantepspor och kommer att spela med nr 77 på ryggen.

Den andra spelaren som Gaziantepspor har gjort klart med är den 32-årige försvararen Marius Stankevicius, landslagsman för Litauen, som kommer närmast från Lazio där han har fått sporadiskt med speltid under de två senaste säsongerna. Stankevicius slog igenom i Brescia i mitten av 2000-talet och har sedan dess förutom Lazio även representerat Sampdoria, Valencia och Sevilla.

Stankevicius som har skrivit på ett tvåårskontrakt kommer att spela med nr 17 på ryggen i Gaziantepspor där sedan tidigare hans landsmän Zydrunas Karcemarskas och Darvydas Sernas finns.