Besiktas’ trupp mot Bursaspor

Besiktas reste under lördagen till Bursa för match mot Bursaspor på söndagskvällen.

Tränaren Slaven Bilic hade med sig en trupp på 22 spelare varav 9 utländska spelare och under matchdagen kommer han att bestämma vilka tre spelare som får sitta på läktaren pga den utländska spelarkvoten i Süper Lig som säger att varje lag endast får ha 6 utländska spelare i matchtruppen på 18 spelare.

Truppen som reste till Bursa
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Bruno Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Mehmet Akgün, Atiba Hutchinson.

Spelare som inte följde med till Bursa var Kerim Frei som är ledig, Ibrahim Toraman, Ismail Köybasi, Filip Holosko, Ugur Boral och Veli Kavlak som är skadade samt Gökhan Süzen och Sezer Öztürk som är petade.