Bursaspor vill värva Mohamed Sissoko

Efter värvningen av Colin Kazim-Richards så vill Bursaspor även göra klart med den 27-årige mittfältaren Mohamed Sissoko, som nyligen släpptes fri från sitt kontrakt med Paris SG, innan transferfönstret stänger.

Agenten Caglar Meker som representerar Sissoko i Turkiet bekräftar för turkiska medier om att han har träffat Bursaspors generalmanager Ayhan Barisici för att diskutera en övergång: ”Det går inte att ifrågasätta Sissokos karriär. Han har spelat för klubbar som Valencia, Liverpool, Juventus, Paris SG och Fiorentina. Jag vill tillsammans med min agentkollega Orhan Kocamaz värva honom till Bursaspor.”

Meker berättade också för turkiska medier om att Bursaspor redan har lämnat ett kontraktsförslag till Sissoko som just nu befinner sig i Frankrike och om han tackar ja till erbjudandet så kommer han att resa till Bursa direkt för att skriva på kontraktet.

Mohamed Sissoko var under förra säsongen utlånad från Paris SG till Fiorentina där han fick spela i 5 ligamatcher.