Fatih Terim i fokus på ledningsmötet i Galatasaray

Galatasarays styrelseledning kommer under tisdagen att ha ett möte där det stora diskussionsämnet efter skandalderbyt mot Besiktas i söndags kommer att vara tränaren Fatih Terim.

Fatih Terim återvände inför en tredje sejour i Galatasaray inför säsongen 2011/12 och efter två raka ligaguld så går hans nuvarande kontrakt ut efter säsongens slut. Galatasaray erbjöd i början av september honom ett nytt kontrakt men Terim tackade nej till erbjudandet och nu arbetar ledningen i Galatasaray med presidenten Ünal Aysal i spetsen med att lösa tränarsituationen i Galatasaray inför framtiden så fort som möjligt och Aysal berättade för turkiska medier under tisdagsförmiddagen om att man ska prata med Fatih Terim och hoppas på att parterna ska komma med en lösning inom 48 timmar.

Samtidigt dementerade Ünal Aysal också att varken han eller någon annan i ledningen har varit i kontakt med andra tränare utan deras fokus i främsta hand ligger på att diskutera saken med Fatih Terim.

Fatih Terim skrev som bekant nyligen ett korttidskontrakt som förbundskapten för det turkiska landslaget, något som har väckt ilska hos många Galatasaray-supportrar och hans kontrakt med det turkiska fotbollsförbundet går ut i maj nästa år.