Galatasaray kom inte överens med Roberto Mancini – går vidare med andra alternativ

En av Galatasaray-presidenten Ünal Aysals närmaste medarbetare Bülent Tulun som är värvningsvarig i klubben var nyligen i Italien där han träffade den förre Fiorentina, Lazio, Inter- och Manchester City-tränaren Roberto Mancini som är ett av flera namn som nämnts som Fatih Terims efterträdare.

Men förhandlingarna mellan Galatasaray och Mancini gick inte bra och parterna lyckades aldrig komma överens vilket innebär att Galatasaray kommer att gå vidare med andra alternativ där Dick Advocaat och Roberto Di Matteo sägs stå på tur.

Enligt uppgifterna i medierna så erbjöd Galatasaray en årslön på 3,5 miljoner Euro till Roberto Mancini och hans tränarteam men Mancini ville ha 4,5 miljoner Euro vilket fick förhandlingarna att stanna.