Kazim-Kazim lämnar Galatasaray – flyttar till Bursaspor

Bursaspor gjorde under tisdagen klart med den 27-årige yttermittfältaren Colin Kazim-Richards som har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben där han återförenas med tränaren Christoph Daum som var hans tränare i Fenerbahce säsongen 2009/2010 då Kazim blev utlånad till Toulouse under den andra halvan av säsongen.

Kazim-Kazim kommer under onsdagen att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därefter börja träna med sitt nya lag. Han var under förra säsongen utlånad från Galatasaray till Blackburn Rovers i The Championship där han gjorde 3 mål samt 3 assist på 28 ligamatcher.

Någon övergångssumma har inte nämnts för Kazim som tidigare under sin seniorkarriär även spelat för Bury, Sheffield United, Brighton & Hove Albion och Olympiakos. Han har även 35 A-landskamper för Turkiet på meritlistan.