Rafik Djebbour och Aydin Karabulut klara för Sivasspor

Sivasspor gjorde under fredagen klart med den 29-årige algeriske anfallaren Rafik Djebbour och den 25-årige yttermittfältaren Aydin Karabulut.

Rafik Djebbour som har skrivit på ett tvåårskontrakt med Sivas kommer närmast från spel i Olympiakos och grekiska ligan där han under förra säsongen vann skytteligan överlägset med 20 mål på 25 ligamatcher.

Djebbour som tidigare under sin karriär även spelat för Auxerre, La Louviere, Ethnikos Asteras, Atromitos, Panionios och AEK Athen gjorde under sina 2,5 år i Olympiakos 39 mål på 56 ligamatcher och har sammanlagt gjort 78 mål på 156 matcher i grekiska ligan.

Och Aydin Karabulut som tidigare under sin karriär spelat i Hertha Berlin, Besiktas, Ankaraspor, Ankaragücü, Kardemir Karabükspor samt Göztepe kommer närmast från Sanica Boru Elazigspor där han gjorde 8 assist på 24 ligamatcher förra säsongen.