VIDEO: Delad pott mellan Galatasaray och Antalyaspor

Den fjärde omgången av Süper Lig inleddes under fredagskvällen när Galatasaray, utan Fernando Muslera, Selcuk Inan och Wesley Sneijder i matchtruppen tog emot Medical Park Antalyaspor på Türk Telekom arenan i Istanbul. Och det var hemmalaget som genast tog tag i taktpinnen och skapade ett enormt tryck mot Antalyaspors mål dock utan att lyckas göra mål. Istället var det gästerna som tog ledningen i den 20e minuten när den 32-årige turkbrassen Tita, assisterad av Isaac Promise, dundrade in bollen högt bakom Musleras reserv Eray Iscan.

Efter Antalyaspors ledningsmål så fortsatte Galatasaray att skapa målchanser men den rätta skärpan framför mål fanns inte hos spelarna och Didier Drogba, Umut Bulut samt Burak Yilmaz som alla tre gjorde mål för sina landslag under landskampsveckan missade ett antal chanser tillsammans. Även Galatasarays senaste tillskott i truppen, den 18-årige portugisiska spelaren Bruma testade men målvakten Hakan Arikan stod för en bra räddning.

Galatasarays skulle dock få utdelning på alla sina målchanser till slut när Didier Drogba enkelt stötte in kvitteringsmålet i den 75e minuten, hans första mål i ligaspelet den här säsongen, och efter målet hedrade han den avlidne Galatasaray-legenden Metin Oktay på årsdagen av hans död. Målet blev den sista i matchen som slutade 1-1.

Galatasaray har inlett ligaspelet med 1 seger samt 3 oavgjorda matcher och ligger i mitten av tabellen med det medan Antalyaspor med sina 3 oavgjorda matcher och 1 förlust ligger i botten av tabellen.