VIDEO: Alex de Souza tillbaka i hjälterollen

Fenerbahces förre lagkapten Alex de Souza startade tillsammans med Coritiba den brasilianska ligan på ett mycket bra sätt. Laget var obesegrat efter de tio första omgångarna och Alex hade gjort 6 mål samt 3 assist på dessa matcher.

Sen åkte Alex på en skada och det var då också Coritiba åkte på sin första ligaförlust för säsongen och under de fem ligamatcherna som Alex var borta vann laget endast en ligamatch och förlorade tre. Men sedan den 1a september så har Alex, som även är lagkapten i Coritiba, varit tillbaka och gjorde även ett straffmål i förlustmatchen (1-3) mot Botafogo för ett par dagar sedan.

Och under natten mot måndagen så var han tillbaka i hjälterollen när han med två mål, varav det sista var ett snyggt frisparksmål, såg till att Coritiba besegrade Sao Paulo med 2-0 och vann återigen i ligan efter sex matcher.

I och med nattens mål så har Alex gjort 9 mål samt 3 assist på 14 matcher i årets upplaga av brasilianska Serie A där Coritiba parkerar på en sjunde plats i tabellen, 12 poäng bakom ledande Cruzeiro.