VIDEO: Besiktas vann fjärde raka matchen

Besiktas ångar på i Süper Lig. Under söndagskvällen vann laget sin fjärde raka seger efter lika många matcher och befäste sin ledning i tabellen med 12 poäng, tre poäng framför nykomlingen Caykur Rizespor.

På söndagskvällen gästade Besiktas Bursaspor på Bursa Atatürk stadion och tog ledningen efter en drygt kvart när Hugo Almeida enkelt gjorde mål från nära håll på passning av Olcay Sahan. Besiktas var det klart bättre laget och två noll skulle också komma innan halvtidsvilan när den tjeckiske mittbacken- och lagkapten Tomas Sivok som fyllde 30 år nickade in bollen i mål efter en hörna slagen av Manuel Fernandes.

I den andra halvleken så fortsatte Besiktas att skapa målchanser och punkterade också matchen i den 64e minuten genom den franske mittbacken Julien Escude som gjorde sitt andra ligamål för säsongen.

Besiktas går in i storderbyt mot Galatasaray i nästa omgång med bästa möjliga form och en chans att öka avståndet ner till konkurrenten till nio poäng medan Bursaspor som förlorade igen efter två matcher möter Caykur Rizespor på bortaplan i nästa omgång.