VIDEO: Besiktas vann tredje raka – befäste serieledning inför uppehållet

Besiktas befäste under söndagskvällen sin ledning i Süper Lig inför landslagsuppehållet genom att besegra Gaziantepspor med 2-0 på Olympiastadion i Istanbul.

Hugo Almeida inledde målskyttet i den 29e minuten och drygt sju minuter senare gjorde han 2-0 på straff som också blev slutresultatet. I den andra halvleken så hade Besiktas flera målchanser men kunde inte hitta nätet för tredje gången bakom Gaziantepspors målvakt Zydrunas Karcemarskas.

När Besiktas gick upp i serieledning efter den andra omgången så var det första gången på 155 veckor som laget återigen toppade tabellen och efter segern mot Gaziantepspor under söndagskvällen så har laget för första gången sedan säsongen 2007/08 inlett ligaspelet med tre raka segrar.