VIDEO: Caykur Rizespor fortsätter att gå bra

Nykomlingen Caykur Rizespor som gjorde comeback i Süper Lig efter fem års frånvaro när laget säkrade avancemang från andra divisionen förra säsongen fortsätter att gå riktigt bra i ligaspelet och i söndags gick laget upp på delad förstaplats i tabellen tillsammans Besiktas och Fenerbahce efter att ha vunnit sin tredje raka ligaseger med 2-1 mot Bursaspor på hemmaplan.

Lagkaptenen i Caykur Rizespor, den 25-årige offensiva mittfältaren Sercan Kaya inledde målskyttet, assisterad av Leonard Kweuke efter 9 minuters spel med sitt fjärde ligamål för säsongen och i den 17e minuten så ökade den rumänske mittfältaren Florin Cernat på nytt assist av Kweuke på ledningen till 2-0.

Bursaspor kom igen i slutet av den första halvleken och reducerade genom lagkaptenen, den argentinske mittfältaren Pablo Batalla men fler mål än så blev det inte i matchen och Rizespor fick med sig alla tre poängen.

Medan Rizespor ligger i toppen av tabellen med 12 poäng av 15 möjliga efter fem spelade matcher så ligger Bursaspor under nedflyttningsstrecket med 4 poäng.