VIDEO: Caykur Rizespor vann målkalas i Antep

Nykomlingen Caykur Rizespor vann under lördagskvällen sin tredje seger på de fyra inledande matcherna av säsongen när Gaziantepspor besegrades med hela 5-2 på bortaplan och gick upp på samma poäng (9) som serieledaren Besiktas.

Den 19-årige irakiske vänsterbacken Ali Adnan inledde målskytt med ett frisparksmål från över 40 meters avstånd, hans andra mål för säsongen och drygt sju minuter senare så ökade lagkaptenen- och mittfältarne Sercan Kaya på ledningen till 2-0 innan Turgut Dogan Sahin reducerade fem minuter senare. Turgut blev strax innan halvtidsvilan utvisad efter två gula kort vilket lämnade Gaziantepspor med tio man inför den andra halvleken.

Men trots en spelare mindre så lyckades Antep kvittera genom en straffspark av Cenk Tosun i den 61a minuten och efter kvitteringsmålet så avlöste chanserna åt båda hållen men med drygt tio minuter kvar av spelet så kunde inte Antep stå emot längre och Rizespor gjorde hela tre mål fram till slutsignalen. Sercan Kaya gjorde 3-2 målet, David Depetris gjorde 4-2 assisterad av Sercan och Gilles Binya skickade in slutresultatet  i eget mål.

Om Rizespor ligger i topp på samma poäng som Besiktas så ligger Gaziantepspor åt det motsatta hållet på en sista plats med endast en poäng efter fyra ligamatcher.