VIDEO: Derbyt avbröts på tilläggstid

Derbyt mellan Besiktas och Galatasaray på Olympiastadion på söndagskvällen hann aldrig spelas klart sedan ett hundratal Besiktas-supportrar stormat in på planen.

Galatasaray ledde med 2-1 när Felipe Melo fick ett rött kort på tilläggstid efter en tackling på sin landsman Ramon Motta men matchen återupptogs aldrig då supportrarna hade börjat storma planen och domaren Firat Aydinus hade inget annat val än att bryta matchen och kalla in alla spelare samt ledare in till omklädningsrummen.

Det som kommer att hända nu är att det turkiska fotbollsförbundet (TFF) kommer att gå igenom de olika rapporterna från matchen för att sedan ta ett slutgiltigt beslut. Besiktas kommer med stor sannolikhet att åka på böter samt ett antal matcher inför tomma läktare (eventuellt kvinnor- och barn upp till 12 år). Dessutom ska ett resultat för matchen bestämmas och där kan det bli antingen så att Galatasaray tilldöms segern med 2-1 (resultatet i matchen när den avbröts) eller 3-0 (som är ett resultat vid walkover).