VIDEO: Fenerbahce utklassade Elazigspor

 

Fenerbahce besegrade under lördagskvällen Elazigspor med 4-0 på hemmaplan, två mål i vardera halvleken, vann sin fjärde raka ligaseger efter förlusten mot Torku Konyaspor i premiären och gick upp på delad förstaplats i tabellen med Besiktas på tolv poäng.

Stor matchhjälte för Fenerbahce blev Moussa Sow som efter att ha varit petad från Fenerbahces matchtrupp i de två senaste matcherna gjorde hela tre mål i sin comeback.

Det första målet, via Elazig-spelaren Deniz Yilmaz kom i den 10e minuten, efter en hörna slagen av Caner Erkin och de två sista målet som var nästintill identiska kom i slutet av matcherna då både Alper Potuk och Caner återigen stod för assisten. Däremellan i den första halvleken så gjorde Dirk Kuyt, assisterad av Gökhan Gönül, 2-0, hans fjärde ligamål den här säsongen.

Segern innebär att Fenerbahce har gjort 15 mål efter de 5 första matcherna i ligaspelet säsongen 2013/14 vilket är den bästa målskörden på sju säsonger.

Elazispor som förlorade igen efter tre obesegrade matcher ligger på en sjunde plats i tabellen och laget har inte kunnat vinna mot någon av de tre stora; Besiktas, Fenerbahce eller Galatasaray på nitton matcher utan fick se sig ännu en gång besegrad.