VIDEO: Fenerbahce vände 1-2 till 3-2 på tilläggstid

Fenerbahce avslutade den fjärde omgången i Süper Lig genom att besegra Kasimpasa på bortaplan i Istanbul-derbyt med 3-2 men segern satt väldigt långt inne.

Fenerbahce skapade matchens första bästa målchanser men det var hemmalaget som tog ledningen i matchen genom den holländske mittbacken Ryan Donk i den 19e minuten men drygt tio minuter senare så skulle Caner Erkin kliva fram och skjuta in en frispark bakom Andreas Isaksson. Kasimpasa skulle dock svara och fem minuter innan pausvilan så satte den argentinske anfallaren Ezequiel Oscar Scarione 2-1 bakom Volkan Demirel i Fenerbahces mål.

I den andra halvleken så jagade Fenerbahce först och främst ett kvitteringsmål och i den 53e matchminuten så fick laget en frispark och drygt fem sekunder senare så hade både Caner och Bruno Alves träffat målramen samt Emmanuel Emenike skjutit över målet från två meters håll.

Trots trippelmissen så fortsatte Fenerbahce att jaga ett kvitteringsmål och med drygt en kvart före ordinarie fulltid så nickade Pierre Webo på inlägg av Caner in kvitteringen och när 2-2 såg ut att bli slutresultatet så klev Webo återigen in i handlingarna och sköt in segermålet på tilläggstid vilket innebar att Fenerbahce vann sin tredje raka seger i ligaspelet efter förlusten mot Konyaspor i ligapremiären och gick upp på en delad andraplats i tabellen tillsammans med Caykur Rizespor, tre poäng bakom ledande Besiktas.

Samuel Holmén spelade från start i Fenerbahce och blev utbytt i den 59e minuten medan Andreas Isaksson spelade hela matchen för Kasimpasa som ligger i mitten av tabellen efter två segrar och två förluster.