VIDEO: Galatasaray 1-6 Real Madrid

Galatasaray inledde öppningsmatchen mot Real Madrid i Champions League på tisdagskvällen på samma sätt som supportrarnas tifo inför avspark – på ett mycket fint sätt och hade trots baklängesmålet ett övertag i spelet i den första halvleken och var dessutom väldigt nära att ta ledningen innan Iscos ledningsmål men Diego Lopez stod för en jätteräddning på Felipe Melos nick.

0-1 stod sig halvleken ut och i början av den andra halvleken så hade Burak Yilmaz en ypperlig chans att kvittera men hans nick gick strax utanför stolpen. Istället kunde Real Madrid genom Karim Benzema efter ett misstag av Galatasaray-spelarna utöka sin ledning till 2-0 och därefter kollapsade Galatasarays spel helt och hållet.

Cristiano Ronaldo gjorde både 3-0 samt 4-0 inom loppet av några minuter innan han assisterade till Benzemas 5-0. Däremellan reducerade Galatasaray genom inhopparen Umut Bulut innan Ronaldo avslutade målskyttet med en fantastisk soloprestation på tilläggstid.