VIDEO: Kayseri Erciyesspor tog första segern

En av nykomlingarna i Süper Lig den här säsongen, Kayseri Erciyesspor, som har värvat friskt under sommaren och bytt ut i stort sett hela truppen från förra säsongen, tog under lördagskvällen sin första seger för säsongen efter att ha besegrat Akhisar Belediyespor på hemmaplan med 1-0.

Stor matchhjälte blev den 25-årige anfallare Üstün Bilgi som nickade bollen i öppet mål efter att lånet från Milan, Bakaye Traore, träffat stolpen. Båda lagen skapade både innan- och efter målet målchanser men de bägge målvakterna i vardera lagen, Bojan Jorgacevic i hemmamålet och Oguz Daglaroglu i bortamålet stod för bra insatser.

Kayseri Erciyesspor klättrade flera placeringar medan Akhisar Belediyespor ligger kvar i toppen av tabellen efter två segrar sedan tidigare.