VIDEO: Trabzonspors andra raka 1-0 seger

Trabzonspor avslutade under måndagskvällen den femte omgången i Süper Lig genom att vinna på bortaplan mot Kayserispor med 1-0 och bröt samtidigt en negativ svit på över nio år utan seger i Kayseri. Senaste gången Trabzonspor vann på bortaplan mot Kayserispor var den 7e augusti 2004.

Efter en mållös första halvlek där båda lagen bland annat hade varsin boll i målramen så blev den brasilianske anfallaren Paulo Henrique matchhjälte för andra ligamatchen i rad när han satte dit matchens enda mål i den 61a minuten, assisterad av den polske mittfältaren Adrian Mierzejewski.

Trabzonspor som vann sin andra raka 1-0 seger i ligaspelet och även sin första seger på bortaplan den här säsongen befinner sig i mycket bra form och har vunnit sex av de sju senaste tävlingsmatcherna medan Kayserispor efter segern i premiären mot Sivasspor har spelat fyra matcher utan någon seger (1 oavgjord och 3 förluster).