VIDEO: Trabzonspors bästa start på fem år

Trabzonspor besegrade nykomlingen Torku Konyaspor med 2-0 på hemmaplan under söndagseftermiddagen efter två mål av mittbacken Mustafa Yumlu och gick upp på 12 poäng i ligaspelet vilket är lagets bästa start på ligaspelet efter sex omgångar sedan säsongen 2008-09 då laget hade 16 poäng efter de sex första matcherna.

Efter en mållös första halvlek så nickade Mustafa Yumlu in ledningsmålet i den 56e minuten efter en frispark slagen av den polske mittfältaren Adrian Mierzejewski och drygt en kvart senare stod han i vägen för Florent Maloudas skott och styrde in slutresultatet.

Trabzonspor som vann sin fjärde raka tävlingsmatcher har spelat 13 tävlingsmatcher den här säsongen, vunnit 10 matcher, spelat oavgjord 1 gång och förlorat 2 gånger medan Konyaspor står på 6 poäng i ligaspelet efter 2 segrar och 4 förluster.