Lorik Cana inför matchen mot Trabzonspor

Den albanske mittfältaren Lorik Cana som spelade 24 ligamatcher för Galatasaray under den historiskt dåliga säsongen 2010/11 och som idag spelar för Lazio efter att ha ingång i Fernando Musleras övergång från Lazio till Galatasaray sa följande inför matchen mot Trabzonspor på presskonferensen under onsdagen: ”Trabzonspor är traditionellt ett starkt lag som alltid har målsättningen att bli ligamästare i Turkiet och på grund av det så är bortamatcherna mot Trabzonspor en av de tuffaste i turkiska ligan.

Även Lazios serbiske tränare Vladimir Petkovic som spenderade ett halv år i Samsunspor säsongen 2011/12 rankar Trabzonspor som ett högt lag: ”Trabzonspor är likt Legia Warzawa ett starkt lag. Vi är favoriter till att vinna gruppen men Trabzonspor har en stark trupp kryddad med utländska spelare. Med fansens hjälp så kommer Trabzonspor att bli en svår match.