Niasse efter två målen mot Galatasaray: ”Jag siktar på 15 mål”

Akhisar Belediyespors 23-årige anfallare Oumar Niasse från Senegal som blev stor matchhjälte för laget efter sina två mål i segermatchen mot Galatasaray på söndagseftermiddagen har ingen större karriär bakom sig.

Han inledde sin fotbollskarriär i klubben US Ouakam i hemlandet 2007 och är också den enda klubben han har spelat för förutom en utlåningssejour i Brann i Norge under 2012 där han inte spelade många matcher.

Niasse skrev i somras på ett tvåårskontrakt med Akhisar Belediyespor och har haft en succéstart på säsongen med 5 mål samt 3 assist på de sju första ligamatcherna.

Efter matchen mot Galatasaray sa han följande: ”Jag gjorde mitt jobb idag. Som anfallare så gjorde jag mina mål men det viktigaste idag var inte att jag gjorde mål utan att laget vann. Jag är mycket lycklig över att vara här och vill bli framgångsrik i Akhisar.”

Och hyllade även sin lagkamrat- och landsman Ibrahima Sonko: ”Sonko visste vem jag var från ungdomslandslagen. Han var delaktig i min övergång hit och hjälper mig mycket vid sidan om planen. Han sa att jag skulle göra 10 mål den här säsongen men jag siktar på fler mål än så. Jag kan nog göra mer än 15 mål.”