VIDEO: Rafik Djebbours första ligamål för Sivasspor efter klassanfall

 

Sivasspor gjorde innan transferfönstret stängde i början av september klart med den 29-årige algeriske anfallaren Rafik Djebbour som anslöt på fri transfer efter att ha vunnit skytteligan i grekiska ligan överlägset under den gångna säsongen med 20 mål på 25 matcher för Olympiakos och under tiden i den grekiska storklubben så gjorde han sammanlagt 39 ligamål på 56 matcher.

I Sivasspor gjorde han sitt första ligamål i sin tredje match för klubben i den sjunde omgången i 2-0 segern över Genclerbirligi som kom till efter ett mycket snyggt anfall från Sivasspor.

Aatif Chahechouhe driver upp bollen på vänstersidan, spelar ut till Aydin Karabulut på vänsterkanten som klackar bollen vidare till Cicinho som kommer springandes och Cicinho i sin tur lägger in bollen till Rafik Djebbour som enkelt placerar in slutresultatet i öppet mål.