VIDEO: Akhisar Belediyespor besegrade Galatasaray

Akhisar Belediyespor som tog steget upp till högsta ligan, Süper Lig, säsongen 2011-12, efter endast två säsonger i andra divisionen (nuvarande PTT 1. Lig) och som är inne på sin andra säsong någonsin i Süper Lig, besegrade under söndagseftermiddagen Galatasaray med 2-1 på hemmaplan och har därmed vunnit alla sina fyra matcher på hemmaplan den här säsongen.

Stor matchhjälte för Akhisar Belediyespor blev den 23-årige anfallaren Oumar Niasse från Senegal som gjorde två mål, ett mål i vardera halvleken och är uppe på sammanlagt 5 mål på de 7 inledande matcherna i Süper Lig. Galatasaray fick ett litet hopp när Didier Drogba reducerade med sitt 4e ligamål för säsongen med drygt tjugo minuter kvar att spela men närmare än så kom inte laget och Roberto Mancini förlorade därmed sin första match i ligaspelet som tränare för de rödgula.

Akhisar som inte har förlorat på fyra tävlingsmatcher ligger trea i tabellen med 13 poäng medan Galatasaray som endast har en seger (den uppskjutna matchen mot Besiktas) på de åtta senaste tävlingsmatcherna och som ännu inte har fått sina tre poäng mot Besiktas ligger långt nere i tabellen.