VIDEO: Fenerbahce segrade på tilläggstid

Fenerbahce befäste sin ledning i Süper Lig inför den nionde omgången efter att ha besegrat Kayseri Erciyesspor på bortaplan med 2-1 men segern satt väldigt långt inne och det avgörande målet kom inte förrän på tilläggstid av tilläggstid när inhopparen, den nigerianske anfallaren, Emmanuel Emenike, assisterad av Dirk Kuyt, nickade in bollen bakom den serbiske målvakten Bojan Jorgacevic.

Fenerbahce inledde även målskyttet i matchen när Moussa Sow gav laget ledningen i den 9e minuten genom ett nickmål efter inlägg av den vikarierande högerbacken Mehmet Topuz. Ledningen skulle visa sig inte stå för länge då Kayseri Erciyesspors mittfältare från Costa Rica, Randall Azofeifa, kvitterade med en fantastiskt frispark i den 22a minuten, vilket även såg ut att bli matchens sista mål innan Emenike klev fram in i handlingarna.

Fenerbahce gick i och med segern upp på 19 poäng efter åtta spelade omgångar och laget har sedan förlusten mot Torku Konyaspor i ligapremiären vunnit 6 matcher och spelat 1 oavgjord på de sju senaste ligamatcherna medan nykomlingen Kayseri Erciyesspor som inte har vunnit på de fyra senaste ligamatcherna ligger under nedflyttningsstrecket.