VIDEO: Kasimpasa utklassade Elazigspor

Kasimpasa med den svenske landslagsmålvakten Andreas Isaksson, lagkapten för dagen, tillbaka i målet efter tre matchers frånvaro, vann under söndagseftermiddagen enkelt över Elazigspor med hela 4-0.

Och det var lagets mittbackar som visade vägen till segern. Den 27-årige holländaren Ryan Donk inledde målskyttet efter 14 minuters spel assisterad av Tabare Viudez efter att ha följt med i anfallet och Donk utökade i den 32a minuten, på nytt assisterad av Viudez, Kasimpasas ledning till 2-0 innan han själv assisterade sin mittbackskollega Baris Basdas till 3-0 strax innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken så var det av förklarliga skäl ett lite mer tillbakadraget Kasimpasa medan Elazigspor stod för det mesta av det offensiva spelet men Kasimpasa och Isaksson höll tätt bakåt och istället kunde Oscar Scarione fastställa slutresultatet till 4-0 med sitt fjärde ligamål för säsongen.

Kasimpasa som vann sin andra seger på de tre senaste ligamatcherna klättrade upp på en sjunde plats i tabellen, fyra poäng bakom ettan Fenerbahce medan Elazigspor som förlorade sin tredje raka match i Süper Lig med målskillnaden 2-12 ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.