VIDEO: Kasimpasa vände 0-1 till 3-1

Genclerbirligi med Jimmy Durmaz i startelvan och Mervan Celik på bänken tog under lördagskvällen emot Kasimpasa på hemmaplan där Andreas Isaksson fanns med från start som målvakt och trots att hemmalaget tog ledningen redan i den sjunde minuten då den 19-årige mittbacken Ahmet Calik nickade in sitt första mål i högsta ligan efter inlägg av Jimmy Durmaz så var det gästerna som gick segrande ur matchen med 3-1, där alla målen kom i den första halvleken och som tidigare under den här säsongen så var det Kasimpasas nyförvärv inför den här säsongen och utländska spelare som stod bakom segern.

Den uruguayanske mittfältaren Tabare Viudez nickade in kvitteringen i den 15e minuten efter en målvaktsretur på Ryan Babels skott, den argentinske mittfältaren Ezequiel Scarione gjorde 2-1, sitt femte ligamål för säsongen, assisterad av Viudez, i den 28e minuten efter att ha snurrat upp Genclerbirligis försvar och Scarione assisterade själv till Ryan Babels 3-1 mål i den 40e minuten.

Kasimpasa som hade bud på fler mål både i den första- och andra halvleken vann sin tredje ligaseger på de fyra senaste matcherna och klättrade upp på delad andraplats i tabellen tillsammans med Besiktas, en poäng bakom Fenerbahce medan Genclerbirligi som inte har vunnit i ligan på de sex senaste matcherna ligger sist med endast 4 poäng av 24 möjliga.

Notis: Kasimpasa har gjort 16 mål i ligaspelet så här långt in på säsongen och 15 av målen har kommit från de utländska spelarna.