VIDEO: Mållöst mellan Fenerbahce och Trabzonspor

 

Fenerbahce och Trabzonspor avslutade den sjunde omgången av Süper Lig genom att spela en mållös oavgjord match på Sükrü Saracoglu stadion på söndagskvällen.

Den svenske mittfältaren Samuel Holmén fanns återigen med i Fenerbahces startelva efter att ha varit borta från matchtruppen i två matcher och det var även han som fick matchens första målchans redan efter två minuters spel men Trabzonspors målvakt Onur Kivrak stod för en bra räddning.

Och ungefär på det viset så fortsatte matchen till slutsignalen. Fenerbahce tryckte på framåt men Trabzonspors försvar stod emot bra och med drygt trettio minuter kvar av matchen så hade Fenerbahce hela fyra anfallare på plan samtidigt men fick inte heller då hål på Onur Kivrak och närmast ett mål laget kom var när den kamerunske anfallaren Pierre Webo träffade ribban med ett skott utanför straffområdet.

Trots poängtappet så toppar Fenerbahce, som efter fem raka segrar i ligan spelade oavgjord, fortfarande tabellen, en poäng före Besiktas medan Trabzonspor som inte har förlorat på sex tävlingsmatcher i rad, ligger på