VIDEO: Teofani Gekas matchhjälte för Konyaspor

Det tog den 33-årige grekiske anfallaren Theofani Gekas, som innan flytten till nykomlingen Torku Konyaspor hade gjort 20 mål på 26 matcher i Süper Lig för Samsunspor och Akhisar Belediyespor, fyra matcher innan han gjorde sitt första ligamål för Konyaspor.

Målet kom i den 57e minuten i lördagens hemmamatch mot en annan nykomling, Kayseri Erciyesspor, efter att Gekas på passning från Djalma, via en försvarare skjutit in matchens enda mål.

Det var Konyaspors fjärde seger på de fyra senaste tävlingsmatcherna medan Erciyesspor förlorade för första gången efter fyra tävlingsmatcher. Segern tog Konyaspor ett par placeringar uppåt i tabellen medan Erciyesspor åkte ned under nedflyttningsstrecket.

Kayseri Erciyesspor hade flera heta målchanser men Konyaspors kamerunske landslagsmålvakt Charles Itandje storspelade och höll nollan.