Besiktas’ förhandlar med Fernandes och Hugo Almeida

Besiktas’ portugisiska duo Manuel Fernandes och Hugo Almeida sitter båda med utgående kontrakt som tar slut den 30e maj nästa år och ledningen i Besiktas har sedan en tid tillbaka varit i förhandlingarna med bägge spelarna om att förlänga avtalet men enligt klubbens vice-president Ahmet Nur Cebi så är parterna långt ifrån varandra just nu: ”Manuel Fernandes vill ha en lön som är utanför vår budget men jag tror att eftersom han vill spela i Besiktas så kommer han att acceptera vårt erbjudande och vad gäller Hugo Almeida så vill han också ha en högre lön än det vi erbjuder men förhandlingarna med bägge spelarna fortsätter.

Ahmet Nur Cebi pratade också om Ronaldinho som ledningen i Besiktas försöker locka till klubben: ”Jag arbetar fortfarande med att försöka få honom till Besiktas men om det ska bli av så måste det vara inom vår ramar när det gäller budgeten.