Besiktas’ i fortsatta förhandlingar med Fernandes

Besiktas’ ledning har sedan en tid tillbaka förhandlat med den portugisiska mittfältaren Manuel Fernandes vars kontrakt går ut efter säsongen om att förlänga kontraktet med klubben men parterna lyckas fortfarande inte komma överens.

Enligt uppgifter från NTV Spor så har klubbledningen i Besiktas velat ge Fernandes, som har tjänat 2,1 miljoner Euro per år under sitt kontrakt med klubben, en årslön på 2,5 miljoner Euro samtidigt som han skriver på ett treårskontrakt medan Fernandes vill ha en årslön på 3,5 miljoner Euro samt 2 miljoner Euro i signeringspengar.

Det ska ha lett till att ledningen i Besiktas har höjt sitt kontraktsförslag till 3 miljoner Euro men klubben vill inte betala någon signeringssumma vilket man ska ha meddelat Fernandes som nu ska bestämma sig och om han tackar ja till det nya erbjudandet så kommer kontraktet att skrivas på i januari.

Samtidigt kommer uppgifter om att ryska klubbar ska ha erbjudit honom 4,5 miljoner Euro i årslön men då Manuel Fernandes trivs bra- och vill fortsätta bo i Istanbul så ska han inte ha varit intresserad av intressena från Ryssland.